Някои цветoви теми са обичани класики, а други – имат по-авантюристичен вид. Тези две жилища разполагат с творчески палитри – закачлива комбинация от ярки цветни акценти. Смесват се няколко прекрасни пастелни цветове. Тъмните сиви тонове и естествено дърво осигуряват неутрален фон, за да се помогне на тези цветове да се откроят с енергия и ентусиазъм.

модерни апартаменти

Ако си мислите да промените вашия дом като използвате нова и смела цветова схема, която се откъсва от обикновеното, тези две жилища ще предлагат изобилие от вдъхновение. Всяка стая е с различна модерна цветова палитра.

модерни апартаменти

Този прекрасен апартамент с площ от 110 квадратни метра е дело на архитект Иван Юнаков и се състои от полу-отворена всекидневна и кухня, с две самостоятелни спални, достъпни през коридора. Жилищните площи разполагат с ярки естествени цветове – синьо, жълто, маслинено зелено, а само намек и лилав – на фона на лъскаво дърво и светло сива боя.

модерни апартаменти

Колоритният интериор е по-скоро еклектичен, отколкото минималистичен. Забележете как акцентите в трапезарията и дневната използват силно наситени цветове, докато дивана и коридора са с меки пастелни тонове за по-релаксиращ вид.

модерни апартаменти

Да, в дневната липсва телевизор, но за сметка на това бялата стена се използва за прожектиране на филми. Осветлението в дневната и кухнята е фокусен елемент. Осветителните тела създават една позитивна атмосфера в този дом. Изключително креативно решение!

модерни апартаменти

Допълнителните цветни акценти са като подправка в кухнята. Червено и розово се присъединяват към останалите цветове, за да се създаде още по-разнообразна тематика, която носи игривия характер на иначе изцяло дървения кухненски дизайн.

модерни апартаменти

Модерна и релаксираща – главната спалня варира в спектъра от синьо до лилава лавандула. Спалнята е харизматична и уютна.

модерни апартаменти

Нюанси на кафяво и мока помагат да се свърже цветовата тема обратно към по-органична и естествена естетика. Меките цветове могат да направят невероятни неща за атмосферата в спалнята.

модерни апартаменти

модерни апартаменти

модерни апартаменти

Сега за детската стая – жизнерадностно пространство, украсено с микс от ярки пастели и жълти акценти. Забавни геометрични теми се появяват в килима.

модерни апартаменти

модерни апартаменти

Източник: www.home-designing.com

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.