Проследете трансформацията на този невероятен мансарден апартамент! Таванското мансардно помещение не е само място за съхранение – това е предизвикателство. Архитектите от Superpozycja Architekci, когато за първи път се срещат с този тавански апартамент, те виждат светъл, модерен дом. Трансформацията на този мансарден апартамент ще отнеме много работа, но след като се видите резултатите си мислим, че ще се съгласите, че услията са си стрували.

мансарден апартамент

мансарден апартаментмансарден апартамент

Таванът не е огромен, но вертикалното пространство подсказва, че ще има достатъчно място за комфортен дом, особено ако всичко е подредено креативно. Архитектите използват сводестите, наклонени тавани, за да се създадат помещение, което създава ефекта на двуетажен дом, със спални, пъхнати на горния етаж и открита площ на долния етаж. Скосеният таван създава интересен ефект. Ето защо екипът избра да превърне колкото се може повече пространства в ярки капандури, които позволяват тъмноото таванско чувство бързо да се изплъзва.

мансарден апартаментмансарден апартаментмансарден апартаментмансарден апартамент

мансарден апартаментмансарден апартамент

Белият цвят на пространството, лесното смесване на леки цветни тонове с дървените подове, кара този мансарден апартамент да изглежда по-голям. Контрастното естествено дърво създава уникален ефект. Повечето от мебелите са съвсем семпли като в цвят и форма и се използва същото дърво и бяла палитра.

мансарден апартаментмансарден апартаментмансарден апартаментмансарден апартаментмансарден апартамент

Банята също е определено забележителна. Екипът залага на тухли и добавя някои старателно модерни акценти за съвсем различно усещане.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.