Имате само час за декорация тази година? Можете да сътворите минималистична коледна декорация и за по-малко.

Спрете се на полу-венец. Наистина, не ви трябва цял, за да зададе коледният дух. Лесно можете да го направите сами с помоща на няколко зелени клонки и монохромен елемент за център.

Един от коледните символи са чорапите пълни с лакомства, окачени над горящата камина. Е, за жалост, не всеки от нас разполага с камина. За това пък подходящият клон, върши чудеса! Чорапите може да са красиво плетени едноцветни шушони например!

Така популярната гирлянда, е вдъхновена от Финландски декоративен елемент. Той се състои от звезда от слама, закачена на гердан от дървени мъниста в естествен цвят. Дървените гирлянди са все по-популярни, сред коледните елементи за декорация.

Направете си мини коледни дръвчета от дървени конуси. Независимо дали искате да замените елхата изцяло, или просто да добавите коледен чар в някои ъгъл, декорацията с геометрични дървета е супер забавна. Развихрете се с цветовете, броката и лаковете!

Опаковайте подаръците семпло! Тесктилните опаковки от мека материя са все по-търсени. Подобни са на джобове от плат с красива бродерия, понякога и персонализирана декорация.

Амбалажната хартия, е алтернативен чаровен избор. Можете да я разведрите със звездички, пискюли или зелени клонки.

Един интригуващ избор на детайл в коледната декорация, са перата. Да, перата! Белите перца са предпочитани, заради дискретният начин, по който добавят зимно очарование в декора.

Галерията върху дървени дъски, е абсолютен фаворит тук, защото може да остане целогодишно, като декоративен елемент в дома. Трябват ви три относително добре изглеждащи дървени дъски и вашите преживелици в снимки! Комбинирайте с мъниста, зеленина, коледни елементи и цветове.

Обичате звездички, но не искате да са блестящи? Няма проблем, вземете си чисто бели, все така оригинални са, без излишният блясък.

Използвайте зеленина къдете и колкото можете, за да ароматизирате и освежите коледният декор максимално!

Източник: https://www.elledecor.com/design-decorate/how-to/g3403/minimalist-christmas-decoration-ideas/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.