Тази Коледа, тенденциите в декорацията на коледното дърво са шеметно красиви! Рустикални, класически украси се конкурират с розови, сини и чисто бели коледни дръвчета! Едно обаче е сигурно, всяко от тях носи щастие, блясък и коледен дух. Оу, и разбира се крие подаръци!

Оранжевото е новото зелено!

В тази аранжировка, дизайнерът Майкъл Смит Бойд, се отклонява от традиционният зелен цвят на коледното дърво.


“Предпочитам в декорацията на коледното дърво, да се залага на максимилаизма. За да постигнете луксозно излъчване и богата украса, добавете спотове с изненадваща декорация- флорална, например. Създайте пластове и бъдете смели с цветовете, все пак, украсяваме дърво, веднъж в годината!”

Неочаквани цветни акценти

Интериорният дизайнер Стивън Силс, препоръчва, да се спрем на нетрадиционни цветове и елементи, които да вплетем в украсата на коледното дърво. Сини, жълти и малсинено-зелени в комбинация със звезди от сламки, топки и ангели от Мексико, и няколко натурални елмента като шишарки, правят чудеса.

Класическа украса с много светлини

Има хора, които не могат да почувстват духа на Коледа, без блещукащи светлинки у дома. Ако сте сред тях, действайте със замах и украсте в класически коледен дух и цветове.

Рустикална украса в германски стил

Германският, традиционен стил в укарсата на коледното дърво, включва свещи поставени в специални поставки, дървени елементи, реплики на птичи гнезда, орнаменти от сламки и червени панделки. Звучи приказно нали?

Минималистично и органично

Ако предпочитате семплата и стилна декорация, можете да се спрете на неутрални тонове и естествени материи, дървени гирлянди и сантиментални ретро орнаменти.

Металически отблясъци

Свежите зелени клонки са невероятно пано за декорация в сребърно и златно. Ако искате по-величествено и богато излъчване в коледния декор тази зима, това е вашият избор!

Шафран и сребро

Дизайнерът Джош Йонг, залага на шафранови и портокалови нюанси в комбинация със сребърни отблясъци!

Съвършенство в розово

Ако пък ви се иска нещо съвсем нестандартно, изберете розово коледно дърво! Декорирайте в златно и по-тъмни нюанси на розово.

Само в топли цветове

Навън може и да е студено, но вашият коледен декор не трябва да бъде. Влейте енергия и позитивност в декора с украса в топли цетове!

Източник: https://www.elledecor.com/design-decorate/g2797/christmas-tree-ideas/?slide=27

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.