Ако Ви се намират малки палети може да се възползвате и да ги трансформирате в мини цветни градинки. Первазът на балкона или прозорците във Вашия дом би бил идеално място за инсталиране на мини градинките от палети, тъй като те ще освежат цялото пространство.
Тези направи-си-сам мини цветни градинки са истински удобни и могат да бъдат поместени дори в най-малкото пространство в дома Ви. Освен това тези малки палети са рециклируеми, екологични и не натоварват бюджета Ви по никакъв начин. Накрая, но не на последно място, в тях можете да посадите каквито цветя си пожелаете, или от каквито билки имате нужда, тъй като оборудвани с богата почва мини градинките се превръщат в идеалния дом за Вашите растения.
Мини цветните градинки направи-си-сам изискват няколко основни материала за направата си: малък дървен палет, който да можете да поместите в малко пространство; гвоздеи или скоби за закрепяне; издържлив плат; чук; ако е необходимо, боя за дърво; разноцветни растения или семена на цветя, които да отгледате сами; богата почва и Вашето безгранично въображение и решителност да създавате красиви неща.

pallet-flower-garden-instructions-6 След като сте си набавили всички необходими материали, ще Ви отнеме само един свободен следобед, за да създадете своята мини цветна градина. Трябва да започнете с шкуренето на палета, за да стане гладък и блестящ, след това може да го боядисате или просто да нанесете покритие за дърво, за да го предпазва и да оставите да изсъхне добре. Добре е да прикрепите издържлив дебел плат в основата и задната част, така че да задържат почвата; след като сте готови с тази стъпка, започнете да пълните мини градинката с богата почва, която ще е идеалната среда за Вашите цветя. Докато пълните, натискайте почвата, за да се слегне и да осигури добра основа; след това засейте и притиснете разсъда или семената, полейте и можете да прикрепите Вашата мини цветна градина на изпраното за целта място. Полюбувайте се на Вашето прекрасно творение!

pallet-flower-garden-instructions-1

pallet-flower-garden-instructions-2

pallet-flower-garden-instructions-3

pallet-flower-garden-instructions-4

pallet-flower-garden-instructions-5

 

Източник: http://www.99pallets.com/pallet-garden/diy-pallet-mini-flower-garden/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.