Този малък апартамент в скандинавски стил, проектиран от Nastya Antonyuk, е с акцент върху сложен модел на дървен под. Другият, може би по-важен акцент, е върху малката, но достатъчна площ за живеене, забавление и почивка.

малък апартамент 10

Отличителният дизайн на паркета, показан във всяка стая, изисква използването на специален материал. Всъщност, целият декор на този модерен апартамент се подчертава от зашеметяващия паркет. Контрастът е изразен чрез прилагането на черния и белия цвят. Бялата тухлената стена в кухнята и трапезарията са автентични и сякаш ни връщат години назад, преди тази къща да е била реновирана. Бялото помага да се разшири пространството като се създава една неутрална основа. Стените варират между такива с груби и гладки текстури.

малък апартамент 5

Трапезарният кът е семпъл и малък, но практичен – използвани са сгъваеми столове. Може би това, което липсва на столчетата, са само меки възглавнички?…  А антрето? В него има всичко необходимо – рафтчета за излагане на показ на много обувки, които да имаме “под ръка” както и нестандартна закачалка за палта и якета.малък апартамент 9Мебелите във всяка стая имат своя собствена отличителност и привлекателност. Има нещо, което да хване окото на всеки ъгъл; обаче, същевременно с това пространството не е пренаселено с елементи и предмети. Всяка отделна мебел, всяка част от обзавеждането, успява да обособи собствена ниша, без да превзема пространството.

малък апартамент 7

Това жилище е изграденo около идеята да е практично и да използва малкото пространство толкова много, колкото е възможно. Съоръженията за съхранение, които са на заден план, се сливат чудесно в помещението, а отделните рафтове са поставени стратегически, така че да се повишава естественото осветление.

малък апартамент 6

Този апартамент и пространство са чудесни взети заедно. Забавно е, релаксиращо и непринудено. Неговият скрит чар е в различните произведения на изкуството по стените. Нещо повече, има скрити пространства и различни ъгли, които го правят по-скоро като красив лабиринт предназначен за комфортен и забавен живот.

Източник: decoholic.org

Открийте още вдъхновения и идеи за интериор на малък апартамент.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.