В последните години използването на палетите в обзавеждането на дома, градината или заведения стана много популярно и затова тук ви предлагаме още една серия предложения, които могат да ви вдъхновят. А сме сигурни, че в процеса на работа и на вас самите може да хрумнат още куп нестандартни и практични приложения на палетите в бита.мебели от палети (74)

Най-хубавото в случая е, че да си направим мебели от палети от серията „Направи си сам“ е доста лесно, достъпно и дава простор на творческите ни идеи. Да си набавите палетите, не изисква особени усилия, а това, че се използват в транспортирането на стоки, предполага и тяхната издържливост. Обработката им може да сведете до някои прости операции като използване на шкурка, боядисване в желан от вас цвят и дори разковаване на отделни дъски – основното, което има значение, е каква функция сте им отредили.

мебели от палети (17)

Тук ви предлагаме събрани различни идеи за точно такива мебели от палети, които да внесат стабилност и рустик очарование, простота и креативност във вашия дом.градински мебели от палети

Дали за интериора, градината или верандата, може да си сковете диван, пейка, масичка и дори легло. А масичката дори може да стане и по-интересна, ако ѝ монтирате и колелца. Един такъв обособен кът от диван от палети, застлан с шарени възглавници и подвижна масичка за кафе може да придаде особен чар на помещението. Разбира се, че може да използвате палетите и като шкафче за обувки или поставка за книги. Един вертикално окачен на стената палет може да се използва и като място за окачване на чашите за кафе или пък градинските принадлежности. Много весел и нестандартен градински кът представлява палет, от който се подават множество саксии и растения. Много креативно е превръщането му в полица за вино или пук кухненски набор, а за по-сръчните от вас – и в изработката на градински бар, с барплот и столчета от палети.мебели от палети (65)

Каквито и идеи да ви хрумнат, мебелите от палети ще внесат разнообразие и свежест във вашия дом.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.