Ако ви е изостанал тапет след последния ремонт у дома, не го изхвърляйте! Ако принтът му ви допада, ще ви дадем куп идеи как да го употребите в интериора на дома.

Едно то най-популярните, типично английски неща, е да облепите тавана. Да, облицованите тавани се завръщат на мода. Акцентния таван може да е в ярък цвят латекс или да има текстури и шарки, а можете просто да сложите тапети!

Помещението в което предприемете тази стъпка, ще изглежда една идея по-малко, но може да се спрете на по-светъл тапет.

Детската стая, е едно от помещенията у дома, което може много да спечели от таван с готин принт!

https://www.urbancompany.com/blog/interiors/wallpaper-prices-india/

Можете да превърнете една стена в прелестен акцент в декора с красив стенен мотив. Вие изберете мястото- банята, кухнята , всекидневната…където интериорът има нужда от събуждане.

Един от начините да обновите стар скрин или шкаф, е да го облепите с тапет. Флорален или фигурален мотив, биха му вдъхнали нов живот мигновено!

Овехтелият хладилник, може да „свежне“ веднага с красив тропически тапет!

Старата рамка на огледалото, е малко по-предизвикателен проект, но със страхотен резултат!

Ако имате вътрешно стълбище можете спокойно да го освежите като залепите цветен тапет на лицето на всяка стълба. Можете да използвате различни мотиви и тапети за по-бохемско излъчване на декора.

Създайте арт-уърк за стена с помощта на тапет. Изберете участък и размер, залепете тапет и оградете с дървени профили. Ще можете да се радвате на страхотна картина, която сте създали почти сами.

По същия начин може да облепите участаци от ламперията у дома, които са захабени, имат белези или други дефекти на времето.

Вие решете, дали да се съобразите с цветната схема на помещението или да изберете нещо в тотален контраст.

Изводът е: не изхвърляйте парчетата тапет, които ви харесват, те ще спасят интериора във всеки момент с малко въображение и DIY помощ от вас!

Източник: https://www.shelterness.com/creative-ways-to-use-wallpaper/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.