Спалнята е пространството, в което си почиваме най-добре и най-пълноценно. Точно заради това тя трябва да е устроена така че да предразполага към почивка.
Не е трудно да превърнете всяка стая в мечтаното място за отдих. Поканете спокойствието и романтиката в стаята с подходящите тапети за спалня. Помислете за атмосферата, която искате да създадете, а ние ще ви предложим няколко идеи, които да ви вдъхновят за най-добрия избор. Независимо дали просто искате да внесете оригинален акцент в помещението или да създадете спокойна и приятна атмосфера, тапетите ви дават безброй възможности за това.

Целта на тапетите е да са финален щрих на цялостното настроение, който има интериорът на спалнята. По-светлите тапети за спалня в неутрални цветове ще помогнат за създаването на спокойна атмосфера. Флоралните мотиви и пастелните тонове са идеални за да внесете романтика и нежност. Ако спалнята е малка, тя може да изглежда малко по-голяма ако ползвате тапети с вертикални фигури, които издължават стените или такива с хоризонтални фигури, които разширяват стаята.

Много красив акцент биха внесли тапетите с открояващ се цвят на фона на останалото
обзавеждане. Модерна тенденция са тапетите в тъмни или металически цветове. Цветовете злато и мед са много елегантни и внасят стилен блясък в спалнята. Най-често хората избират да акцентират върху пространството зад леглото като сложат тапет в контрастен цвят или шарка. Цялостното оформление зависи от вашия вкус, стил и въображение.

Можете да изберете и тапети на определена тематика. За спалнята избягвайте тапети с прекално много и дребни елементи, тъй като те могат да натоварят интериора. В това пространство сетивата ви трябва да могат да се отпуснат, а за това ще помогне ако избягвате прекалено ярките цветове и острите линии. Тапетите ви позволяват да зониране спланята. Например да отделите визуално кът за четене, пространство за сън или зона за игра ако обзавеждате стая на дете или тийнейджър. Подходящото осветление също е важна част от интериора на спалнята.

Приятната, приглушена светлина ще завърши по подходящ начин атмосферата на стаята. Спалнята е най-интимното пространство в дома и е пространството, в което прекарвате време всеки ден. Това е стаята, която трябва добре да пасва на вашата индивидуалност и начин на живот. При избора на тапети за спалня трябва да се съобразите и с мебелите, осветлението и декора.
[amazon_link asins=’B075MY555N,B00JZIA6WA,B06XYJMQT9,B005M4SMLI,B01ARJMUSI,B004A13T5S’ template=’ProductGrid’ store=’Decorative Accessories’ marketplace=’UK’ link_id=’06800385-c987-11e7-a030-c37134f6e7d9′]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.