Научете как да създадете позитивна и привличаща печалба енергия около домашната касичка.

Как да декорираме къта за касичката у дома или в офиса?

Щом откриете къта за вашите спестявания, със сигурност искате тя да е подхранена с вярната енергия. Все пак Фън Шуй е изкуство, което се занимава изцяло с движението на енергията из дома и насочването и в различни притегателни центрове. Нека видим, какво значи аранжировка по Фън Шуй на практика. Когато постигнете правилната циркулация на енергия в този кът, това би трябвало да се отрази чувствително на личните ви финанси и бизнес начинанията ви.фън шуй

Фън Шуй елементът асоцииран с богатството е дървото. А трябва да знаете, че дървото черпи силата си от водата /тя храни дървото/ и от земята, която дава на дървото твърда основа за която да се захване. Знанието, че всичко се базира на пет основни елемента тук е важно. Това са петте основни елемента по Фън Шуй и ако ги познавате, ще видите, че всъщност са част от всичко заобикалящо ни.

Ето няколко специфични стъпки за постигане на добри комбинации от дърво, вода и земя. Трябва ви пищно зелено растение. Така нареченото “дърво на парите” е добър избор. Бамбук или растение пречистващо въздуха с богата корона от листа също са подходящи. Това е репрезентацията на живота и растежа, който процъфтява на слънчева светлина.

фън шуй

Водата може да бъде представена чрез картина на пищен водопад или река. Можете и да сложите аквариум с китайски рибки или огледало. Огледалото е воден елемент и може да замести живата вода. Можете да сложите и картина или снимка на гора или да изразите тези елементи посредством форми в десена: триъгълника- дървесен елемент.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.