Декоративните коледни възглавнички са лесен и евтин начин да внесете коледен дух у дома. Тенденцията украсата да се разпростира извън традиционното коледно дърво, набира скорост бързо. Добър избор би било да намерите плетени калъфки или такива с коледна бродерия – кола отрупана с подаръци. Можете да направите модна заявка с някоя черна възглавничка във формата на топка за украса или да изберете нещо по-традиционно като например бяло и червено в десена.

Това предложение е страхотно, не само притежава правилните коледни цветове, но и озарява дивана ви. 

Ако предпочитате сканди-шика, имаме предложения за вас! Плетена, вълнена възглавница с една единствена звезда като апликация.

А за традиционалистите имаме плетена възглавница в традиционни цветове с бродерия на зимно селце.

[amazon_link asins=’B074W3R8DV,B01MCQGGA8,B0744891Z3,B07594NB51,B01LZTLZR5,B01N3L9DKW,B07589X8QM,B01LZ48F9V’ template=’ProductCarousel’ store=’Decorative Accessories’ marketplace=’UK’ link_id=’6a5e449c-c987-11e7-8458-27c92b0882da’]

Направете празника по-личен! Можете да избродирате имената на любимите хора върху чорапчета или възглавнички. Това наше предложение всъщност включва и двете.

А тази супер мека възглавничка има апликация на елен от пайети, направо можете да чуете коледните звънчета докато я гледате.

Ако пък сте фен на по-естествените десени и материи, вероятно ви допада провинциалният стил. Ще ви бъде много топло и уютно в компанията на тази ръчно бродирана декоративна възглавничка. Тя е комбинация от вълнена сива основа и бродерия в допълващи я близки цветове във формата на коледно дърво.

Кой може да устои на закачлива коледна възглавничка? Този закачлив дизайн ще ви разсмее или поне ще ви усмихва, когато минавате около него.

Възползвайте се от идеите, които споделихме с вас, за да направите вашата Коледа незабравима, уютна, топла и забавна. В този период от годината, ще имате повече гости от обикновено и е добре да те да се чувстват приети и щастливи.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.