Градското ви жилище под наем включва, почти със сигурност, спалня или място за спане, баня (дано не ви се налага да делите обща както в общежитията) и кухня (независимо колко е малка, се брои), но да се надявате на проектирана трапезария е почти толкова оптимистично, колкото да откриете специална вана за къпане на кучето ви в банята.

Независимо дали мястото ви за хранене е разширено пространство в кухнята, плот-поставка за кафе или местенце за работа, имаме идеи, които ще ви помогнат в “приготвям и изяждам” момента или как да правим това на едно място? Това по въпроса за жилището в града и рядката възможност да се насладиш на ястие в него.

Можете да инсталирате деликатна маса, която пада от стената на панти и две стилни табуретки в скандинавски стил, които незабележимо се прибират под нея, ако не се ползват. Това е  абсолютно осъществим “направи си сам” проект, които да инсталирате директно в малката си кухня.

Вижте как можете да се сдобиете с перфектното местенце за кафе под прозореца тук. Няколко метални скоби или стопери за книги, захванати с дюбели за стената, а върху тях една масивна дървена дъска. Имате сутрешно кафе с гледка!

Ако има място за маса в каравана, то навсякъде има място за маса. Можете да направите маса с механизъм за разпъване или прибиране в или към стената. Това може би е предизвикателство, дори за обиграните домашни майстори, но не е непостижимо. Масата може да се прибира директно в шкаф или да има странични подпори за повече стабилност.

Ако не искате да започвате трапезарията от нулата, просто вземете двойка ъглови пейки, които лесно могат да се оразмерят. Поставете ги на ъгъл, сложете малка кръгла масичка в средата, за да имате достъп до нея от всякъде и имате малка трапезария, в която да се насладите на вечерята си като възрастен. Пейките предлагат още едно преимущество. Използвайте пространството под тях за склад, сложете хубави, плетени кошове или кошници и ги напълнете с това, което трябва да стои прибрано.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.