Декорацията за есента, е една от любимите ни! Времето започва да става все по-студено, а слънчевите дни все по-малко. Цветовете бързо се променят от наситено зелено в уютните топли нюанси на кехлебарено, червено и кафяво.

Независимо, дали обичате да усещате аромата на тиква и канела още в края на Август, или сте традиционалисти и се придържате към календара, промените навън са най-сигурният ориентир.

Знаем, че не всеки обича да „пренастройва“ декора на дома си спрямо сезона, освен неизбежните- Коледа и Великден. Домът ни обаче, сам се трансформира и някак се подчинява на сезона в който сме. Миризмите се променят, топлината, дори любимите стай за семейството.

Есента у дома, може да бъде загатната по лек и дискретен начин. Есенната декорация не винаги значи пренареждане на дома. Най-добрият съвет, който можем да ви дадем, е да декорирате за есента, когато имате време.

Промяната в атмосферата на дома е свързана най-вече със степента на уют. Насладете се на процеса, вместо да изнервите цялото семейство. Стартирайте от идея, как и каво искате да проментите, да махнете или добавите в декора у дома.

Направете си малко проучване онлайн и си набавете нужното, и най-вече отделете си време!

Напомняме, че можете да изберете да слеете есенната декорация и тази за хелоуийн доста успешно.

Има безброи начини да поканите есента удома и да създадете комфортно усещане на любимите си хора. Един от най-лесните нчини да преобразите кухнята, е като смените аромата и с този на канела и ябълки например. Грабнете си идея и правете проментите с усмивка!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.