Ако приемем, че храната е изкусителна, то декорът на кухнята ви, не бива да и отстъпва! Предлагаме ви страхотна колекция от кухни в тъмни цветове!

Създайте романтика, мистика и съблазън с помоща на цветовете, които отиват на тази атмосфера.

Тъмните цветове в кухнята, ще създадат страхотна ритуалност, около вечерите у дома. Не можем да пренебрегнем и сериозният „Уау!“ фактор, който притежава тъмният кухненски декор. Така че, ако обичате да впечатлявате, това е статия точно за вас!

Колекцията ни, ще ви зареди със страхотни идеи за кухненското пространство.

В нашите изкусителни тъмни кухни ще откриете футуристичен дизайн, декоративни стени, елегантни кухненски острови, стилни барплотове, дизайнерски мебели, ефектно осветление.

Ще ви дадем дори идеи за красиви подови настилки и разбира се така любимите открити рафтове.

Материалите, които ще доминират тук са мрамор, мед, дърво и камък. Тъмните цветове, помагат на мрамора наистина да блесне в обстановката.

В напълно черна кухня, имате доста свобода. Може да създадете цветно сърце в средата и, за да приковава вниманието почти мигновено.

Бъдете щедри в мащаба! Да изберете голям обект, който да приковава вниманието в кухнята е много добър ход. Това може да бъде полилей или несъазмерно голям аспиратор с елегантен дизайн.

Матов черен завършек, може да ви помогне да обособите кухненският кът без стени и прегради. Ако се спрете на черен мат за гръб на кухнята, това мигновено, ще отдели помещението визуално. Особено добър похват в малки домове с отворен план.

Черният мат се комбинира прекрасно със светло дърво и кожа.

Дефинирайте кухнята чрез барплота. Ако кухнята ви е в тъмен цвят, светъл контрапункт, ще подейства като ограничител на простраството.

Ако се целите и в щипка лукс, са ви нужни метални отблясъци. Подходящи партньори на тъмният декор са медните, златистите и хромни елементи.

Тъмните цветове са декор за много акценти, от геометрични форми, през текстури до ярки цветове.

Източник: http://www.home-designing.com/dark-kitchen-interior-design-ideas-tips-photos

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.