И днес сме на вълна коридори! Ето как да постигнем стил в тесния коридор?

За съжаление коридорите често са третирани като “мъртви” пространства, където собствениците просто хвърлят една ръка боя и казват на това „супер е!“. Но само защото служат за път от точка “А” до точка “Б” не означава, че не могат да се превърнат в забележителна точка “С”. Да, дори тесният ви дълг коридор може да издава стил и уют.

Превърнете тесния коридор в същинска изложбена галерия. Ако пък отнякъде влизат тонове естествена светлина, която да подчертава красотата на всяка картина, ще е великолепно! Ако пък коридорът ви е не само тесен, но и едноцветен, чувствайте се свободни да поставите цветен акцент под формата на шарена пътека, която ще го разведри.

Ако коридорът ви е пресечна точка на всички входове в дома ви със сигурност носи потенциала за арт инсталация, обмислете поставянето на интересно осветление, което може да изпълни тази функция.

Артистични ли сте? Забравете за рамките… рисувайте директно върху стената и изразете себе си. Можете да постигнете подобен резултат и с внимателно подбран тапет. Малко по-спретнат вариант на галерия в коридора е предложението с еднакви рамки подредени една над друга. Ако пък нямате материал за галерия под формата на картини или снимки, можете да направите инсталация от празни рамки. Подберете интересни рамки от една палитра.

Превърнете коридора си едновременно във функционално и красиво пространство като му дадете двойна задача. Окачете лавици на които да поставите снимки, декорирайте стенните боксове за вещи и ето! Имате две в едно.

Геометрични фигури за десен, рамки, картини, цветни стени – направете коридора си пътешествие вместо тъмен тунел, от който нямате търпение да избягате. Каквато и да е ситуацията с вашия коридор, има решение, което да го превърне в място с характер.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.