Време е да освежите интериора на банята? Благодарение на водещи експерти в цветовете, тревистото зелено стана цвят на годината. След като повлия на домовете, облеклото ни, то сякаш е навсякъде, а ние не можем и не можем да му се наситим. Във времена, в които да живеем природосъобразно и внасяме всевъзможни естествени елементи в домовете си, зеленото е доста естествен избор на цвят. Обикновено декорираме целият си дом в тези модни цветове, е почти целия… Банята е често забравена или някак се нарежда последна при декорацията на апартамента ни. Точно по тази причина, ще ви споделим някои от базовите съвети на експерти, които ще ви помогнат да озелените и освежите банята си.

Нотка лукс
Не е задължително луксът да е запазен за всекидневната. Защо да не добавите щипка лукс в банята. Комбинирайте всякакви нюанси зелено с по-тъмен цвят, за да изпъкне изтънчеността и безвремието на зеленото. Задължително комбинирайте с метални елементи и аксесоари в цвят шампанско.

Модернизъм срещу традиционализъм
С толкова много нюанси на зеленото, изборът ви ще зависи от общият декор на банята. Основният цвят ще придава характер повече от всичко. Това е моментът, в който трябва да имате предвид следното – ако банята ви е с по-традиционен стил, разглеждайте маслиново-зелени нюанси, а ако е модернистична, можете да се развихрите с по-смел тон зелено.

Посейте живот
Постоянно говорим за предимствата, които ни носят стайните растения и как да превърнем дома си в малък оазис… По-рано тази година Pinterest разкри, ръст от 302% в търсенето на растения за баня.

Това е напълно обяснимо, защото банята е едно от най-стерилните и студени помещения, но в момента в който вкараме зеленина вътре, това е място което не искате да напускате. Растенията превръщат банята в живо помещение, което вече е част от дома и е далеч по-приветливо.

Как ви се сториха предложенията ни? Имате ли си фаворит?
Останете вдъхновени и… зелени!

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.