Какво Ви успокоява? Какво ви помага да се отпуснете и да изключите след тежкия работен ден? Предлагаме Ви няколко изключително красиви снимки на къщички сред природата, които могат да Ви накарат да помечтаете, да се отпуснете и да се пренесете там, в тези райски кътчета където сякаш животът тече спокойно и просто както трябва да е. Разгледайте ги и се насладете на природната омая.
Колиба за почивка във фермата Craig Highland

20-Perfect-Lonely-Little-Houses-Blending-in-Nature-For-The-Quiet-Calm-Solitary-Souls-homesthetics-1
Това е едно необикновено място където природата владее света. Колибката изглежда малка и схлупена в сравнение с величието на обкръжаващата я планина; но това е и смисълът; тя, природата е много по-велика от нас.
Къща на хобити в Уелс

20-Perfect-Lonely-Little-Houses-Blending-in-Nature-For-The-Quiet-Calm-Solitary-Souls-homesthetics-2
Къщата на хобити сякаш е вкопана в едно хълмче и изглежда повече от приказно. В суровото време на Уелс, тази къщичка със покрив от зелена трева очарова с природната си красота и простота.
Червена къща край морето в Исландия

20-Perfect-Lonely-Little-Houses-Blending-in-Nature-For-The-Quiet-Calm-Solitary-Souls-homesthetics-3
Червената къща е разположена точно на брега на морето в Исландия сред зелената трева на брега и прохладната атмосфера. Отсреща се разкрива прекрасната гледка на заснежения връх.
Арнарстапи, Исландия

20-Perfect-Lonely-Little-Houses-Blending-in-Nature-For-The-Quiet-Calm-Solitary-Souls-homesthetics-6
Природата в Исландия е доста сурова и когато забележим красива малка къщичка, разположена сред каменистите брегове, имаме усещането за истински приказна атмосфера сред студените брегове на океанския климат.
Малка къщичка в Алберта, Канада

20-Perfect-Lonely-Little-Houses-Blending-in-Nature-For-The-Quiet-Calm-Solitary-Souls-homesthetics-7
Разположена сред житните масиви на канадските полета, тази малка схлупена къщурка изглежда като току що изрязана от книжка с приказки.
Миниатюрна къщичка, разположена сред полетата на Унгария

20-Perfect-Lonely-Little-Houses-Blending-in-Nature-For-The-Quiet-Calm-Solitary-Souls-homesthetics-8
Полетата със селскостопански насаждения в Унгария заемат голяма част от цялата територия на страната; и така, в един такъв район, насред самите ярко зелени и свежи насаждения е построена една приказна малка къщичка, само с едно дърво пред нея, което пази сянка на собствениците, когато излязат да си починат или да почетат на свеж въздух. Представяте ли си това да сте Вие. Истински мир и спокойствие цари в тази атмосфера!


Източник: http://homesthetics.net/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.