Приказките са били в основата на всички фантастични творения, било то украсата на къща или пресъздаване на стил. Има някои елементи в приказките, които дават възможност на хората да отидат отвъд традиционните ограничения в дизайна и темите, които се харесват на нашите сетива. Насладете са на тези вълшебни и романтични спални като от приказките.

рустик-спалня пълна с романтика

Спалните са най-предпочитаните помещения за проектиране въз основа на теми, родени от фантазията. Превръщането на спалнята в романтично местенце е трудна работа, тъй като символите на романтиката, като рози, свещи и подходящо осветление са станали твърде общи. Трябва да добавите специален романтичен акцент в спалнята и да зарадвате сетивата на партньора си, за да получите точното настроение и усещане. Почерпете вдъхновние от тези романтични спални, излезли като от приказка!

стилна романтична спалня

Приказките в голяма степен са свързани с децата и тяхната заобикаляща среда. Но те намират своите приложения и извън тази среда. Има скрито дете във всеки един от нас и най-добрият начин да направите една спалня романтична е да се целите към най-съкровените емоции. Фантазиите помагат да се създаде пространство, което е отвъд този свят и това провокира въображението и усещанията. Първо и преди всичко, романтичната спалня трябва да има такива елементи, които са близо до сърцето ви. Това прави пространството малко по-лично, отколкото обикновено. Цветовата палитра на тъканите, както и интериора трябва да имат приказен поглед. Ярките интериори са задължителни за искряща романтика.

романтична рустик спалня

 

Комфортът също трябва да бъде взет под внимание при проектирането на романтични спални. Най-важното за всяка идея за романтична спалня е да накара своите обитатели да се чувстват удобно и комфортно. Спалното бельо и завивките трябва да са меки и приятни при докосване. Огледалата могат да се използват, ако искате да създадете елегантно усещане в стаята и да я направите да изглежда по-просторна. Снимките говорят хиляди думи – те също могат да се използват по подходящ начин в спалнята, като ги организирате под формата на колаж. Флоралните теми са ефективен начин за създаване на романтично настроение. Можете да направите украса с ествествени цветя.

романтична спалня

Всичко, от което се нуждаете, е творчество, любов към фантазията, търпение за пазаруване и подходящите средства за реализиране на романтичните идеи.

Източник: http://decoholic.org/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.