Представяме ви една цветна къща в рустик стил. Тя е идеален пример за това как рустик стилът може да се съчетае с цвят! С множество модели и материали, които са използвани заедно за да се създаде визуална хармония и топлина, този интериорен дизайн е наистина очарователен. Комбинацията от светли и топли цветове и акценти балансира средата и кара всяка стая “да се чувства” перфектно, като това се допълва от наличието на бяло и тъмносиво, комбинирани заедно с цветове като розово и червено.

Използваните ярки цветове осигуряват единство, докато текстурите на възглавницата и чергата осигуряват контраст с плътните цветове. Другото споделено пространство, където се използва същият подход, е холът – с бежови и раирани черги, съчетани с фотьойли в бяло и сиво, с шарени тапети, топло одеяло в червено и високи розово-червени лампи – всички те споделят едно пространство.

цветни акценти в рустик къща
Работният кът е много добре направен и не е твърде разсейващ. Основните акценти са сивият фотьойл за четене, дървените столове и бежовият инкрустиран камък, докато цветният раиран килим добавя живот на пространството, както и розовите лампи, цветните букви, и няколкото цветни саксийни растения.

кът за работа в рустик къща

Вградената камина е идеалният начин да се затопли пространството, както визуално, така и буквално!

камина в рустик къща

В трапезарията, каменните стени, теракотът, естествената светлина и дървените мебели създават топлина и уют, а дървените капаци са крайният завършек, който допринася за рустик стилът и са наистина добро попадение. Използването на естествени материали като лен, камък и дърво, за да се създаде традиционна рустик красота, е отлично решение.

Рустик стилът се комбинира отлично с всеки друг стил, той е перфектен за всеки дом – от къщи на брега на морето до минималистични градски къщи. Наистина е много интересен и внася уют и топлота във всеки дом.

Интериорът на тази къща е необикновено изследване на цветове, модели и материали. Мотивирайте се да последвате тези стъпки и да използвате този кънтри, рустик дизайн като го съчетаете с модерната среда във вашия дом. Бъдете вдъхновени!

 

Източник: decoholic.org

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.