Ако сте бохем по душа и обичате да готвите, вероятно събиранията с приятели и семейство у дома са ежедневие. Няма по-подходящ елемент за демонстрация на уменията ви от големия кухненски остров!

Съвременният дизайн на кухни, ги превръща в активна и социална част от дома. Оставихме в миналото забутаната кухня- тип стая в дъното на коридора, където домакинът умира от скука готвейки, а гостите го виждат три пъти за цялата вечер. И слава Богу! Сега имате възможност да се насладите на комапанията на приятелите си, докато приготвяте любими ястия и споделяте по чаша вино.

Днес, сме приготвили изключителни предложения за кухненски острови, който ще ви дадат възможност да се развихрите както с готвенето така и с презентацията на гозбите си.

В публикацията, ще откриете идеи и за задължителни елементи на кухненският кът като, рафтове, шкафове, гърбове на кухни, закачалки, вградени цветарници и какво ли още не.

Прелестна добавка към съвремненния дизайн на модерната кухня, е грубоватия плот от бетон. Монолитния му външен вид има оставя забележителен отпечатък в декора и създава усещане за бутиков почерк.

Друг предпочитан материал е мраморът. Мраморен кухненски остров, ще ви даде онова луксозно усещане, без излишна помпозност. Съчетайте мрамора със златни или метални елементи, ярки цветни акценти и изчистени линии в декора.

Играйте играта с контрасти. Създайте контраст в кухнята с помощта на различни височини и цветове.

Ако в кухнята ви има изобилие от естествена светлина, можете да решите кухненския остров в тъмен цвят, за да приковава погледа в пространството.

Грабнете си вдъхновяваща идея от нас и се наслаждавайте на живота във вихър ана уменията си!

Източник: http://www.home-designing.com/large-kitchen-island-design-ideas-photos-tips

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.