Внушителна височина, шикозни детайли и неустоимо елегантно излъчване, дефинира домът, който ще разгледаме днес. Неокласиката среща стил Рустик в една неповторима стилова амалагама.

Архитектурата е издържана в стила на неокласиката с присъщите му арки и деликатна строгост, която е омекотена от рустикални елементи.

Високите тавани и внушителни помещения са потопени в уюта и земната топлина на дървени греди и рустик акценти.

Този дом, вдъхновява със своята специфична естетика и атмосфера!

Голямата всекидневна ни посреща с греди от естествено дърво, камина и килим с интригуваща текстура и цвят. Централно място заема масичка за кафе, запазила несъвършената дървесна форма. Над нея, погледът ни се спира на красив, бутиков полилей, допълващ натуралната тема в декора.

Два модерни, контрастиращи си цветово дивана, създават интригуващ визуален акцент. Комбинацията от бяло и бежово, смекчават строгостта в обстановката. Те си партнират перфектно с рустикалните дървени панели и печката на дърва, която бори студа навън.

Прозорците са монтирани дълбоко, което създава перфектната ниша за сезонна декорация.

Арковиден проход ни отвежда в прилежащата кухня. Тя, е с минималистичен дизайн, но не липсват цветни акценти. Гърбът на кухнята е решен с фаянс в изумруден цвят, а кухненският остров е прелестен елипсовиден моноблок.

Кухненските шкафове са в топъл дървесен нюанс, което прави рустикалното усещане доста осезаемо.

Отвореният план на целия дом, създава усещане за движение и преливане в интериора. Всяко помещение се влива в следващото по красив и безпрепятствен начин, с помощта на сходни акценти и декортивни елементи.

Трапезарията, отново ни прави силно впечатление с внушителен размери и простор. Кръглата, дървена маса за хранене, заема централно място. Тя е непретенциозна и в компанията на шест стола от дърво и кожа.

Всеки поглед към тавана ни връща в неокласическата тема със своите фрезки и орнаменти.

Вито стълбище в медни металически отблясъци, води към спалните на второто ниво и се превръща в стилен луксозен акцент, без излишна помпозност.

Потопете се в тази страхотна комбинация от стилове, които така неочаквано се допълват.

Източник :http://www.home-designing.com/a-rustic-neoclassical-interior-filled-with-character

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.