Палетите могат да имат многобройни употреби, а една от тях е рециклирането им и създаването на направи-си-сам масичка за кафе, която, със сигурнст, ще впечатли Вашите гости. Тази изключително иновативна масичка за кафе направена от палети има силиконови крачета, които позволяват тя да бъде премествана или пред дивана или пред фотйоила и на нея да бъдат сервирани безалкохолни, кафе, сладки или торта; освен това децата ще бъдат очаровани да я използват за маса за рисуване за създаване на своите изключителни творби. Разбира се, Вие може да продължите да стилизирате своята собствена масичка като подберете желания стил и цветове.

diy-pallet-coffee-table-1 Всеки панел, ако е направен от дървесина, може да бъде използван отново и отново; така че Вие можете да създадете Вашата масичка за кафе от палет, който вече веднъж е бил рециклиран.
Можете така да изрежете палета, че да създадете платформа, която да издържи конструкцията и след това да поставите подходящо стъкло, което само ще добави завършващите щрихи заедно с няколко интересни декорации като ръчно-изработени вази, чинии и други орнаменти. Масичката за кафе направена от палет е лесна за изработка, дори сам във вкъщи, която обаче може да се превърне в най-обсъжданата и харесвана вещ в къщата Ви.
Накрая, но не на последно място, тази модерна, но много удобна мебел е доста евтина, тъй като може да се наложи да платите единствено за стъклото или палета, ако не можете да си намерите употребяван. Защо не гравирате и имената на любимия човек или на децата си по страничната рамка на направената от Вас масичка за кафе – с това ще направите Вашата мебел още по-оригинална и неустоима.

Източник: http://www.99pallets.com/pallet-tables/diy-pallet-coffee-table-with-silicon-wheels/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.