Направете своя дом екзотичен оазис сега!

Вижте нашето предложение и почерпете вдъхновение.

Екзотичните и племенни влияния в съвременния интериор са се обособили като отделен стил. Той се характеризира със силни декоративни елементи и със специфичното си самобитно и естествено излъчване.

Този апартамент тип “студио” ни потапя в изтънчена африканска атмосфера със специфични земни цветни тонове, сиво и бяло.

Декоративните представени от плетива и тотеми, са осеяли пространството и са направени от естествени материали, посредством което добавят текстура в интериора. Екзотичният и луксозен вид на този апартамент се дължи на комбинацията от кожени елементи, тъкани пътеки, мек дървесен нюанс в аксесоарите и листата на голямото изумруденозелено стайно растение.

Екзотичен шик е микс от култури и разстила топлина в интериора посредством природни и естествени похвати и елементи.

В този апартамент всяко помещение е отворено към следващото. Централно ситуиран диван е обособил всекидневната, а от двете му страни са разположени спалнята и банята. Тук няма да видите преградни стени, което е съвсем умишлен дизайнерски ход. Така естествената светлина от френският прозорец позволява на естествената светлина да освети цялото помещение, а интериорната тема се лее безпрепятствено от кът в кът.

В етно провинциалния стил няма да откриете картини по стените, вместо това погледът ви ще привлекат два големи племенни щита изработени от дърво подпрени зад дивана. Африканската тема прелива и в спалнята в съседство, която се намира върху постамент от цимент-материал, които добавя съвременна и модна нотка сред по-леките и ръчно изработени мебели и декорация.

Спалнята е с изключително непринудено и приветливо излъчване, плетен лампион, стар сандък изпълнява функцията на нощно шкафче, няколко любими книги върху него. Тъканата пътека пред леглото е в тон с част от завивките, което продължава топлата естествена тема в цветовете, допълнена от керамика и метал.

Бледо сив пуф служи за табуретка и е поставен пред масичка за кафе от неполирано дърво. Цветът на пуфа е в тон с бетонния постамент на дивана и част от декоративните възглавници разпръснати по него.

Интересно интериорно решение е изборът на лят бетон за почти всички помощни повърхности, рафтове и бюро. Наличието на толкова бетон кара всички елементи с топъл дървесен цвят да изпъкнат визуално. А богато зеленото стайно растение като най-ярък цветен акцент, почти успява да грее в среда на неутрални нюанси.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.