Имате нужда от пребоядисване и освежаване на всекидневната си, а не сте сигурни какво да правите? Изберете сиво за основен цвят! Сивият цвят отдавна не се асоциира с подземия, мрачни стари жилищни блокове и сурови, небоядисани стени. Всъщност сивите нюанси ви предоставят прекрасна възможност всички ваши мебели да изглеждат доста модни и съвременни. Към това добавете другият плю, шанса нещо да се обърка в интериора е почти нищожен. Има толкова много варианти да направите хола си супер модерен и шик. Вижте нашите предложения!

Едно от най-свежите съчетания е сиво и зелено. Сиво-бял интериор със
зелени акценти, представени от картини на листа и половин ананас, стайни растения. Две масички в Скандинавски стил са се разположили пред бял объл диван. Сивата всекидневна има много лица и може да е в много различни стилове. Тук виждаме северен полъх в лицето на правилните форми на фотографиите и мебелите, както и подбора на естествени материали. В единият ъгъл имаме камина във формата на гръцка колона, която добавя колорит и антично излъчване на цялото помещение. Искате нещо смело и предизвикателно?

Боядисайте стените в много тъмно сиво, почти черно, оставете пода един нюанс по-светло, а на стената над дивана окачете голяма картина на котка. Самият диван е мек и удобен в пастелно сиво-зелено, допълват го, колекция разнородни кактуси върху ниска дървена масичка до панорамния прозорец. Този прочит на сив интериор е по скоро с индустриален полъх. Разполага с голям L-образен диван, двойка масички за кафе с абстрактен овален дизайн. Стените напомнят бетонни блокове, дървените елементи добавят топла нотка в интериора. Подът е съчетание от сиво дърво и мрамор.

Сивото е отлична сцена за танц между смели доминиращи декоративни елементи. Под, от разнородни и разноцветни дъски, сив мек диван и аксесоари в бял цвят, отварят пространството за голямата абстрактна картина поставена без рамка върху сурова тухлена стена. Деликатният червен обков на етажерката зад дивана кореспондира със същата такава рамка на масата и стъклен аквариум, съдържащ миниатюра на яхта.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.