Съвети и идеи, които ще ви помогнат да я постигнете!

Голямата ни колекция от спални тук, ще ви отвее и надяваме се вдъхнови, за да внесете еклектика в интериора на дома още сега!

Еклектика, наричаме сливането на различни стилове, с цел получаване на един напълно уникален и автентичен декор. Този подход, обикновено залага на един доминиращ и всеобхватен стил като- Бохо, Рустик или индустриален, който бива надграден с елементи от съвсем друга стилова естетика.

Еклектиката, е всъщност лесно забележима в истинският „жив“ дом. Всеки дом, е пълен със спомени и артефакти от важни за обитателя му събития. Те на свой ред, се превръщат в онези модни „забележителности“ в декора, за които всички задават въпроси.

Този стил, ще ви даде възможност да бъдете смели с цветовете и шарките.

Обърнете внимание на завесите, тавана и килима. Те могат да създадат еклектично усещане, дори да не са в крещящ цвят или десен.

Ако се спрете на комбинации с Бохо-шик, може да създадете „Уау“ ефект лесно- арки, осветление и драперии.

Рустикалният стил пък, приветства всичко в дърво и метал- средновековна врата, която да служи за борд на спалнята или сандък, който да служи за ракла.

Всеки стил може да бъде надграден с елементи от съвременните тенденции. Създайте стена- акцент, с помоща на фото тапет или фолио и спотово осветление.

Може да създадете прекрасен контраст от цветове! Лимонено жълто и тюркоаз, за свеж и енергизиращ вайб или тъмно синьо и наситено червено, за по-загадъчна и меланхолична атмосфера.

Стените са ваше платно, не ги оставяйте голи! Картини в пищни позлатени рамки, моментално ще доведат неокласиката в спалнята ви например.

Ако запазите цветовете и под-тоновете им, можете да пенесете декора на ново ниво с различни десени и шарки, без спалнята ви да изглежда като плаха безвкусица.

Бетонът и тухлените стени на едно индустриално помещение, могат да бъдат смекчени от инфузия Бохо елементи и дърво!

Грабнете си идея и сбъднете своята прелестна еклектична спалня!

Източник:http://www.home-designing.com/eclectic-bedroom-interior-design-ideas-tips-photos

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.