Забравете строгите линии!

Забравете грубите и строги линии, за да отдъхнем в Дзен атмосферата на тези неустоими всекидневни в бохемски стил!

Живеем в супер забързан свят и на мнозина им се налага да се справят с доста задачи едновременно. Как да се отърсим от цялото напрежение?

Като си осигурим релаксираща атмосфера у дома!

Къде прекарваме най-много време? Разбира се във всекидневната, тя е центъра на забавление, разговори, настолни игри и какво ли още не.

Добре е, да се погрижим за интериора и декора на това така скъпоценно местенце у дома. Нека е мястото, където да се изключим от външния свят и да разпуснем сами, с приятели или с цялото семейство.

Бохемският стил е просто перфектен за всекидневната!

Една минималистична Бохо стая, би избегнала етажирането и прекалените струпвания на елементи и аксесоари. Няколко основни декоративни момента биха били абсолютно достатъчни за да останете в стила.

Семпли линии в мебелите, без много орнаменти. Заложете на текстури, те също внасят разнообразие, но по много по-деликатен начин.

В съвременният Бохо стил, мраморът е широко използван. Не само защото е красив камък, а и защото внася една идея луксозно усещане в обстановката. Ако искате да създадете готино, модерно излъчване, силно препоръчваме елементи от мрамор в декора.

Ако архитектурата на всекидневната ви е по-шантава или особена, задължително я акцентирайте! Всякакви арки и открити дървени тавани, веднага се превръщат във фокусна точка.

Бохо всекидневната, залага на близост до земята и всичко земно, така че нека мебелите са ниски. Ниската мебел създава неформално и леко усещане.

Излишно е да ги споменаваме, но ще го направим, плетените мебели от ратан. Те ще ви дадат онова рустикално усещане и ще допълнят дзен атмосферата.

Това може да е и изборът ви за полилей. Плетените полилей са един от задължителните елементи и носители на Бохо вайба.

Друг похват е да създадете различни кътове от Бохо магия у дома. Използвайте паравани и частични разделители, дори завеси!

Източник: http://www.home-designing.com/boho-style-living-room-interior-design-ideas-photos-accessories

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.