Добре дошли в джунглата сред буйна растителност и усещане за безвремие… Разгледайте тази невероятна вила в Бали!
Когато си представите почивка на о. Бали, обикновено в съзнанието ви изниква идиличната картинка как сте се изтегнали върху белият пясък, под сянката на палмовите дървета.
Малко по-навътре в балийската джунгла се случва всичко магическо на този остров. Джунглите на острова са изключително зелени и пълни с диви животни и птици и ако сте наистина късметлии можете да попаднете в един от множеството супер луксозни имоти, които са сгушени сред гъстата растителност.

Тази конкретна вила е просто райско кътче, включващо външен басейн, външна вана и много пространство под звездите, където да прекарвате незабравимите вечери на острова, заобиколени от семейство и приятели. От пръв поглед можете да се досетите защо тази къща е наречена “хамелeонът”. Богатата растителност наоколо се прокрадва чак до басейна и виси като коледна украса от покрива на вилата. Можете да видите, че и петте спални са с невероятна гледка към джунглата. Терасите са подобни на палуби на кораб и всички гледат към басейна.

Вътрешността на къщата продължава натуралната схема отвън. Всичко е в топли цветове и дървесни тонове. Естественото дърво, което е избрано за почти всички повърхности вътре, прави пространството страшно уютно и топло, за онези вечери на закрито.  Стълбите водещи навън, почти се сливат с интериора, правейки къщата още по-специална.

Независимо от естествените материали, интериорът не е лишен от лукс и модерно излъчване. Вземете например масичката за кафе в стил рустик. Умно поставените огледала, внасят зеленината във всекидневната, защото пейзажът се оглежда в тях. Накъдето и да се обърнете попадате на все по-интересен ъгъл към прелестните гледки навън. От определен ъгъл, можете да видите, че този дом е строен и като част от планината, което го прави скривалище от цивилизацията и спокойно тайно кътче.

Тази вила не е откъсната от цивилизацията. Тя се намира доста близо до друг подобен имот. Проблемът е, че едва ли ще ви се тръгва нанякъде, веднъж щом попаднете в този рай за сетивата.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.