DIY (do it yourself) или „направи си сам“  проектът, не винаги включват чук, пирони  и ръчен циркуляр! Можете да създадете нещо прекрасни неща сами и с далеч по-скромни умения!

Цветни свещници

В тази статия ще си говорим за декорация, чието изработване по скоро ще ви се стори забавно. Резултатът е, великденска украса, която съчетава класически за духа на празника елементи и закачливи изненадващи детайли!

Трансформирайте цветните черупки от вече изядените великденски яйца в забавни малки свещници! Разпръснете няколко от тези искрящи, цветни приятели из декорацията на масата за вечеря или върху камината. Ще озарят всяко помещение и декор!

Хартиени цветя

Поканете пролетта у дома с този супер свеж проект! Хартиените цветя, които ние ви предлагаме са изработени от цветни хартиени формички за кексчета! Сложете няколко една в друга и започнете да изрязвате формата на желаното венчелистче , нанижете няколко през средата и си направете флорална гирлянда!

Хартиената цветна тема може да продължи и в декорацията на великденските яйца. Ако те са в ярки цветове, просто им залепете деликатни хартиени цветчета! Резултатът е страшно сладък и ефектен!

Опаковайте подарък като зайче! Използвайте въображението си, развихрете се с опаковъчната хартия, добавете пухкави уши и топчеста пухкава опашка!

Тематичната декорация за маса винаги печели! Изберете свежи пролетни мотиви, за предпочитане нещо пъстро и флорално за масата. Сгънете веселата платнена салфетка във формата на заешки уши или създайте пъстър пролетен акцент в средата на масата- великденски венец е добра идея!

Вместо да струпвате великденските яйца в кошница на сред масата, изберете друг подход! Вложете ги във венци, окачете ги  с панделки или украсете скрина с тяхна помощ!

Черупките от яйца, могат да се превърнат в деликатни малки вази. Подходящи за цветове на рози, божури или дребни полски цветя. Групирайте ги върху повърхност по ваш избор и ги залепете за нея.

Ако сте екстремни фенове на великденските забавления, направете си огромно хартиено яйце по техниката папие маше и го украсете с големи цветни хартиени цветя! Всеки ще иска да се снима с него и ще го превърнете в гвоздей на забавлението на всяко парти!

Източник:https://www.goodhousekeeping.com/holidays/easter-ideas/g2217/easter-decorations/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.