Голям любител сте на графитите? Ако да, не изпускайте тези снимки, защото тук ще Ви покажем как да приложите зашеметяващото улично изкуство в дома си. Ще харесате начинът, по който графитите носят вълнение във всяка стая. Цветовете ще направят чудеса във Вашия дом, защото тази форма на изкуство е страхотен начин да вдъхнете живот на съвременния интериор. Ако се опитвате да намерите начин, по който да приложите оживените цветове във Вашето монотонно пространство, снимките по-долу ще Ви вдъхновят дори да наемете художник да направи графити в интериора.

Артистите, които изработват графити са намерили начини да включат това улично изкуство както в традиционни така и в модерни жилища, и сме убедени, че ще Ви хареса, как те се вписват в интериора. Отворете вратите на дома си и съзнанието си за графити изкуството. Те ще Ви помогнат да оживите пространството и да добавите цветове към него. Можете да експериментирате с всичко. Стиловете и мотивите са наистина безкрайни, така че да видим какво ще пасне най-добре на Вашето пространство!

Графитите са най-често срещани в дневните и кухните, но някои хора предпочитат да ги използват и в техните спални. Хората изразяват себе си най-вече в спалните, защото те са лични пространства и искат да оживят пространството, което използват за релаксация. Графитите са невероятен начин за себеизразяване, така че можете да се опитате да се направите свой собствен графит. Не забравяйте, че оригиналните графити винаги правят най-голямо въздействие!

Колоритните графити лесно ще се превърнат в център на внимание в стая без цветове, и ще ѝ придадат по-неформален облик. Готови ли сте да трансформирате aтмосферата в дома си в нещо по-различно? Ако това е направено правилно, то ще изглежда зашеметяващо.

Тухлените стени са най-често срещаният фон за графитите на артистите, и ако сте използвали индустриалния стил в своя дом, графити изкуството ще се впише идеално.

Графитите изглеждат изключително модерни, така че ако сте харесали дизайните, които видяхте, грабвайте няколко спрейове и се залавяйте за работа. Това е чудесен начин за любителите на семплия и минималистичен интериор да влеят нещо необикновено в домовете си. Готови ли сте да бъдете смели този път? Ние наистина харесваме как графити изкуството се движи от изкуство за улицата към такова за интериора.

Още идеи за графити в интериора.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.