Този дом ни показва, че може да съществува баланс между функционалност и стил в интериора. Защото интериорният дизайн не е само забавни цветове и тонове декорация. Това е смесица от стил и функционалност. В повечето случай характерът ви ще диктува стила ви. Например, ако сте човек, който мрази затворени пространства е по-вероятно да изберете далеч по-минималистичен подход при обзавеждането на дома си. Тук имаме едно оригинално предложение, което може да ви вдъхнови.

Всекидневната, която по принцип е притегателният център на един дом и е синоним на място за забавления и разговори, разполага с голямо канапе в бяло и сиво, върху което се помещават няколко декоративни възглавници за повече комфорт.

Тъй като тук липсват преградни стени, трапезарията е отделена само цветово, решена е в тъмно сиво, което е напълно достатъчно, за да обособят два отделни къта. Стената на трапезарията е в черно, което осигурява прекрасен контраст със светлият диван на всекидневната.

Цветната схема тук осигурява плавен преход от помещение в помещение. Преобладават бяло, сиво и меко кафяво. Мебелите са малко, но задължително функционални и стилни. За да се избегне монотонност, аксесоарите идват на помощ, цветя, саксии, ретро рамки и картини, са сложени във всяка стая, за да я предпазят от липса на уют. Всички детайли са подбрани с умисъл, а именно да придават живот и дълбочина на този дом. Изключение прави детската стая, която е решена в синьо и приглушени акценти розово. И двата цвята са предпочитани, заради спокойствието което придават на дадено помещение. Леглата във формата на малки колибки, осигуряват усамотение и чувство за сигурност. Прекрасната подвижна инсталация от светлинни тела-животни и символичното дърво, окичено с коледни лампички, правят стаята направо магична.

Задължително трябва да обърнем внимание на „живата“ зелена стена в банята, която не само създава усещането, че се намирате под водопад на екзотичен остров, но и прекрасно импонира на мекото сиво по стените. Идеята за вградени ниши е превъзходна и пести много пространство, а огледалната стена срещу “живата” такава, прави иначе малката баня доста по-просторна.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.