На днешния пазар за недвижими имоти, дори и в много от големите градове в света, пространството е лукс. Но това не означава, че един интериор на мини апартамент не може да е красив и че не може да функционира перфектно. Този дизайнер не жертва стила в името на пространството в тези малки апартаменти, и вие също не е нужно да го правите. Превърнете вашето малко пространство в такова, че да пасва на всички ваши нужди, но и да се чувствате като у дома си – и може би дори по-просторно – като погледнете в тази зашеметяваща галерия на мини апартаменти.

TinyApartmentDetails.1

Този малък апартамент е чудесен пример как можем да максимизираме пространството и да го направим визуално по-голям – с елегантен дизайн и неутрална палитра.

TinyApartmentSpace

TinyApartmentLivingroom

Акцент с цветове – докато в това пространство основното са неутрални цветове, то чрез повтарящата се тема в жълто и тюркоаз добавяте чудесен ефект в това малко пространство. Атрактивните и гладки повърхности правят този малък апартамент лъскав и луксозен, въпреки малките си размери. Един прост трик, за да направите по-малки пространства да изглеждат по-големи, е да се съсредоточим върху семплите, свети цветови палитри. Дизайнерът тук е използвал бял цвят – създава се усещане за пространственост – но го затопля с дървена стена, което още веднъж обръща погледа нагоре и намеква за по-голямо пространство.

TinyApartmentMaximizeSpace

Тази спалня максимизира всяко ъгълче и пролука. Леглото има чекмеджета отдолу, и дори вградено нощно шкафче. В килера имаме на лице дрешник, който обхваща цялата стая, и предоставя на собственика огромно пространство за съхранение.

TinyBedroomBigSpaceMaximizeSpace

Дългите, отвесни завеси помагат при малки пространства, а и светлината ги превръща ефирни. Всичко е в детайлите!

WindowTreatmentsTinySpace

Тази баня не толкова малка, но със сигурност е зашеметяваща. Стените са лъскави и правят пространството бляскаво и изглеждащо по-гоямо. Огледалата също добавят усещане за пространство.

TinyApartmentShinySurfaces

Дизайнерският екип Rush трансформира този мини апартамент от 25 кв. м в изключително модерно и функционално пространство, и както те казват, е идеално за модерната жена. Въпреки че, ние мислим, че всеки един мъж също би се радвал много на това място!

ModernFunctionalTinyApartment

SeparateSpacesinaTinyApartment

Разгледайте тези зашеметяващи проекти и бъдете вдъхновени! Всеки мини апартамент и пространство наистина са големи предизвикателства и си заслужава да проявим креативност в тяхната подредба и организация!

Източник: www.home-designing.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.