Любимият сезон на всички! Всичко се събужда! Пролетта напредва с пълна сила. Неусетно дърветата цъфнаха с ароматните си цветчета, тревата е зелена и всички храсти се раззелениха. Време е да внесете пролетното настроение в дома си. Добавете любимите си цветове и аромати – за да промените и разнообразите екстериора и създадете вашето съкровено и любимо местенце под небето. Разгледайте тези 11 невероятни красиви тераси и нека ви вдъхновят!

Ако имате малка тераса, която желаете да разкрасите и да направите от нея тих и приятен оазис в натоварения град, можете да постигнете всички тези неща, чрез добавяне на няколко пъстри цветенца или растения.

красиви тераси 3

Висящите саксии са невероятна възможност да покажете своите балконски цветя, защото те ще украсят вашето пространство и в същото време ще ви помогнат да осигурите повече пространство, за да се сложите маса и столове и да се наслаждавате на техния мирис с чаша кафе или чай.

красиви тераси 4Що се отнася до самите цветя – петуниите, здравец, мушкато, калдъръмчета, сакъзчета, теменужки, растения, които влекат – това са само няколко възможности, за да се насладите и да разберете как да ги включите в украсата за вашата тераса.

красиви тераси 8

Пролетните сутрини на открито са великолепни и носят свежест, а ако използваме сладки декоративни растения, то нашето открито пространство ще се превърне в магично място. И защо да не засадите дори малки декоративни иглолистни растения и да имате своя мини градина на балкона. Какъв по-добър начин да се почувствате близо до природата, дори и когато живеете в града.

красиви тераси 5

Пълзящите растения могат да създадат на всеки балкон красота и разкош. Те могат да бъдат в саксии и кошници, защото най-доброто за тях е да бъдат на чист въздух и слънце на балкона.

красиви тераси 11

Грамофончета, висяща петуния, висящи мушката, кученца са красиви сортове, подходящи за балкона. Тези балконски цветя, цъфтеейки ще направят вашия балкон истински рай. Но за по-големи тераси можете да опитате с лимонови дървета, засадени в саксии, както и да включите някои кактуси, защото те също са страхотен декоративен детайл.

Източник: topinspirations.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.