Проектиран от Dmitry Sheleg и ZROBYM Architects, този интериор от 280 кв.м. в Минск се опитва да разбие стереотипите, свързани с интериорите, повлияни от индустриалния, промишлен стил. Жилището обхваща и съдържа функциите, които правят стила толкова популярен и с толкова много фенове. То поддържа най-важните елементи на промишления декор – като широкото използване на недовършен бетон и изложени въздуховоди, но го прави по-удобен за импресии, благодарение на своята топла цветова тема и избор на удобни мебели. Ако търсите начин да съчетаете градската чувствителност и традиционни акценти, си заслужава да разгледате този интериор.

индустриален стил

Бетонната облицовка улавя окото веднага, незавършено дърво предлага органична топлина, а меки текстилни материали успокояват живущите в този дом, без да се жертва и капчица от съвременния стил. Докато много индустриални интериори се придържат към сивата гама, този тук включва и топли тонове с богати пластове. Това е добър начин да вмъкне класически стил на иначе ултра-модерна тема.

индустриален стил

Случайното използване на зеленина също помага това пространство да се превърне в по-удобно, отколкото е типичния минималистично-модерен индустриален интериор. Стайните растения не превземат първоначалното намерение, но по-скоро го омекотяват. Шкафовете са своеобразна дъска за писане! Дори и без писането и илюстрациите, матово черната повърхност изглежда великолепно.

stylish-industrial-themed-kitchenНа горния етаж, спалнята прави силно първо впечатление. Вертикалната градина засилва градската естетика. Окото естествено се основава на успокояващото трептене на камината.

индустриален стил

Като цяло, спалнята си остава изненадващо спокойна и гъвкава, въпреки смелото промишлената влияние. Офисът е творчески и привлекателен. Геометрични столове, облечени в дърво, осигуряват удобно място за срещи на семейни или бизнес гости, установени срещу драматичен фон над открития бетон.

индустриален стил

индустриален стил

индустриален стил

Цветните акценти и произведения на изкуството обръщат внимание и на работното място, където ефектите на бюрото напомнят авиационна естетика. Високите зони може да не са лесни за достъп, но са приятно място за съхранение на рядко използвани материали.

индустриален стил

Обиколката продължава с  обширен поглед върху новаторските области на банята. Ваната – между тъмни прозорци – сякаш плува над издигната платформа, благодарение на LED ленти. Въпреки липсата на картина или очевидни орнаменти, ще бъде трудно да се наречем тази баня минималистична.

индустриален стил

индустриален стил

Източник: www.home-designing.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.