Имаше време, когато тропическите щампи украсяваха всяка повърхност, която си представите; тапети, дрехи и аксесоари. Те бяха навсякъде. Но като всяка тенденция, тя “утихна”, за да направи място за нещо ново. Години по-късно, същата мания по тропически тапети пробива път отново, но с по-смела гама от щампи. Прекрасни са тези летни тапети, които днес ви представяме – проектирани от PIXERS, те разполагат с всесели грабващи-окото цветове и са абсолютно зашеметяващи!

тропически тапетитропически тапети

тропически тапети

Сред някои от най-изисканите тропически мотиви са дизайни с птици, папрати, екзотични цветя и плодове. Номерът е да не се прекалява, стенните облицовки са толкова смели, трябва само акцент тук или там. Възможностите са безкрайни, стига да го направите умно.

тропически тапети

тропически тапети

тропически тапети

Но някои хора се плашат от използването на такива смели щампи върху стените им, и това е обикновено, защото те се лутат за това как да се украсят фона. Ако сте един от тези  срамежливи лица, поемете дълбоко дъх и мислете извън рамките. Напълнете един кът в дома с тропически растения и папрати. Украсете дивана с възглавници, които са същите цветове или принтове.

тропически тапети

тропически тапетиПочерпете вдъхновение и създавайте неповторима атмосфера в дома си – такава, че да се наслаждавате през цялата година.

Източник: pixersize.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.