Безспорно е много опияняващо да използвате повторни и рециклирате някои стари вещи, които само се пречкат в дома Ви. Проектите Ви стават още по ценни, когато ги изработите сами и вложите чувство и сърце в тях. Направи-си-сам културата е прекрасен начин на живот. Тя има своите невероятни предимства. Не само спестявате пари, но можете да си изработите такива неща, които никога не бихте намерили в магазините. По този начин, съседите и приятелите Ви винаги ще ви гледат с малко завист. Също така, ще се погрижите и за околната среда като използвате повторни и рециклирате много от непотребните Ви вече вещи. Така че, отделете малко време и разгледайте следните предложения:
1. Бутилка Jack Daniel’s
Вече празната бутилка от Jack Daniel’s може да се превърне в прекрасен контейнер за течен сапун в банята. Какъв по-оригинален сувенир от последния купон с приятели от този направи-си-сам декоративен и практичен елемент?!

1
2. Осветени колела
Колелата на старото Ви колело могат да се превърнат в неповторим елемент от декора на всекидневната или спалнята, дори. Колкото повече можете да намерите в гаража или мазата (дори на различни разпродажби), толкова по-добре. Монтирайте ги на стената и добавете светещи гирлянди за разкош.

2
3. Сандък от палета
Непотребните палета, струпани в гаража Ви, могат да бъдат лесно рециклирани. Най-добре е да ги разглобите и след това да измайсторите многофункционален сандък за гаража, който може да побере всичките Ви разхвърляни инструменти. Друга прекрасна идея е сглобяването на уникална дървена платформа за мивка; просто създайте формата, която сте си начертали и след това монтирахте в нея пластмасова мивка за гаража или градината.

3

4

5

 

 

 

 

 

 

Източник: http://www.woohome.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.