Вижте преобразяването на стара френска ферма във свежо райско кътче! Изабел Лопес Куестада преобразява стара ферма във френската провинция. Имотът може да се похвали с високи тавани, свежи бели стени и просторни открити пространства, идеални за много гости. Отвън фермата предлага множество очарователни детайли като прозорци тип хамбар, големи дървени врати, живописни балкони и сурова тухлена облицовка, която се вижда по ъглите на имота.

Основната всекидневна е лека и просторна, благодарение на меките топли тонове кафяво, бежово и бяло. За да се съчетае с останалата част от интериора на къщата, всекидневната има няколко сини детайла, малък син диван и кадифено синьо кресло. Можете просто да се влюбите в дъсченият под, който придава на мястото още от провинциалният чар. Една от най-характерните черти на тази всекидневна със сигурност е двойното вито стълбище, без парапет, което ви отвежда до вътрешен балкон на вторият етаж, от където можете да видите цялата всекидневна от птичи поглед.

Друга забележителна част от къщата е кухнята. Тя е облицована в бял камък, а по средата на помещението е кацнал голям кухненски остров в селски стил, около който гостите могат да седнат и да си бъбрят, докато вечерята се приготвя. Тя също така е снабдена с всички необходими уреди в модерното домакинство, голяма фурна от инокс например.

Баните също изненадват с интересни елементи, като каменни плочки например. Друг пример е смелото огледало в цял ръст в една от баните, декорирано с червени корали и мидени черупки. В останалите бани ще усетите минимализъм, подчертан от винтидж порцеланови мивки с модерен привкус – метални крака. Дървените подпори в банята също са неустоим елемент. Спалните са красиво декорирани в провинциален стил, бели стени, масивни дървени мебели и легла с невероятни табли, красива ръчна изработка от разнородни тъкани.

Преходът между вътрешността на къщата и откритият двор е изключително плавен, верандата е снабдена с удобни кадифени кушетки и пейки, всички елементи са богато орнаментирани, висящи фенери, ярко боядисани саксии, а като огромен плюс ви споделяме, че къщата разполага и голям басейн с изглед към живописната долина.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.