Изчерпахте се от вдъхновение и идеи за Великден? Погледнете в тази малка колекция от великденски идеи декорация “направи си сам” и се заразете с вдъхновение.
Тези интересни идеи са забавни и е много лесно да ги реализирате сами, както и с помощта на децата си. Няма съмнение, че празничната украса допринася за празнично настроение.

великденски идеи

Използвайте ярки цветове за украса на масата, а ароматните свещи ще донесат усещането на пролет; използвайте украса с цветя или пък красив окачете великденски венец на входната врата. Разгледайте галерията с цветни великденски идеи декорация идеи тип “направи си сам” – сътворете сами украса за масата.

великденски идеи

великденски идеи

Използвайте тези креативни и лесни идеи за декорация и декорирайте дома си. Пастелните цветове винаги са на мода и можете да ги използвате навсякъде – венци, изчистени декорации за маса, декоративни покривки за маса, свещници и др. Използвайте своите великденски яйца като част от декора като ги комбинирате с красиви цветя във ваза, можете да ги подредите в декоративна купа или кошница и да ги използвате като персонализирани великденски подаръци.

великденски идеи

великденски идеи

На Великден украсата не трябва да бъдат само вътре в къщата, но също така и в градината и около входа на къщата. Поканете децата си за да ви помогнат да декорирате дома и градината. Хартиени гирлянди, моркови, великденски картички, творчески идеи яйца – намерете вдъхновение и се забавлявайте!

великденски идеи

великденски идеи

великденски идеи

Великденските украси за открито не трябва непременно да бъдат богати и разточителен. Пролетната атмосфера може да се постигне с по-умно използване на някои налични в дома материали.

великденски идеи

великденски идеи

великденски идеи

Пролетта носи весело настроение, светлина и радост. Навън времето е светло и ни кани да прекарваме повече време на открито. През пролетта можете да украсите с естествени материали – цветя, мъх, клонки. Един от най-добрите начини е да окачите на венец и да го комбинирате с пролетни цветя. Красивите и творчески великденски украси създават спокойна, комфортна атмосфера и най-вече – превръщат празника във весел и цветен. Великденски зайчета подскача из градината, приветстват с “добре дошли” гостите, а децата се забавляват. Весели празници, приятели!

Източник: www.minimalisti.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.