Ако гардеробът ви е твърде претрупан, останало е твърде малко свободно място и част от него е вече извън модните тенденции, време е за неговото преобразяване. Независимо дали имате малък или голям дрешник, с малко творчество и търпение лесно може да го превърнете в гардероба на мечтите си. Планирайте как да използвате пространството, което имате и как да извлечете максимума от него. Може лесно да организирате подредбата на гардероба си, което ще ви позволи да съхранявате дрехите си спретнато и да намерите място за всичко. Използвайте тези 15 вдъхновяващи идеи за подредба на гардероба, които ще опростят живота ви.

идеи за гардеробаидеи за гардероба Оптимизирайте пространството със закачалките с допълнителни ъглови рафтчета или места за обувки и сгънати дрехи. Можете да съхранявате чорапи, чорапогащи, вратовръзки, бельо и кърпи в малки кутии, поставени на рафт или в някое чекмедже. Ако искате, може да организирате и подредите всички дрехи по групи – всички панталони заедно, всички ризи на закачалки, тениските в едно шкафче, бельото в друго и т.н.

идеи за гардеробаидеи за гардеробаидеи за гардеробаУдобно е да сложите тези, които често използвате, в близък обсег и тези, които по-рядко влизат в употреба, в найлонови пликове, за да избегнете замърсяване и събиране на прах. Добре е дългите рокли и костюми да бъдат окачени на закачалки, за да не се мачкат. Същото важи и за подредбата на детския килер. От една страна, това помага на детето да стане организирано още отрано. И друго, немаловажно предимство – избягването на стрес сутрин, бързайки за работа или училище, при търсене на подходящи дрехи за обличане. Всъщност дори не е необходимо да имате – вие и вашето дете – прекалено големи пространства за дрехите и обувките си. Една добре организирана подредба на гардероба ще опрости ежедневието ви и ще ви избави от излишен стрес и подготовка. Изгонете сутрешния стрес и организирайте своя гардероб или килер.

идеи за гардероба

идеи за гардероба

Ще се радваме да споделите с нас дали сте приложили някои от тези идеи.

Източник: www.fantasticviewpoint.com

Разгледайте още идеи за подредба на гардероба.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.