Св. Валентин е веднъж в годината; а ако Вие сте романтична натура и искате да впечатлите половинката си, колкото и трудно да е на моменти да измисляте нови и нови начини за показване на любовта си, толкова по-сладко е на видите усмивката и емоцията в очите на обичания от Вас човек. Ето няколко наистина лесни, но пък яки начини за печелене на точки за списъка ни с най-романтични похвати за впечатляване.
1. Изберете кутия с понбони под формата на сърче; добре е бонбоните вътре да са увити в отделни хартиики, за да можете да добавите малки бутилчици с уиски, които после да отворите с любимия си човек.

gift-ideas-Valentines-day-1
2. Пет черни кутии, отговарящи на всяко едно от петте ни сетива. Кутиите може да са поставени една върху друга, завързани заедно с канап или красива панделка и с надписи:
Зрение – можете да поставите красива Ваша снимка, например където сте по бельо;
Слух – диск с любима и на двама Ви музика;
Обоняние – чувствен нов парфюм;
Докосване – нежен плат или дори красива дреха за подарък;
Вкус – прекрасен и любим шоколад.
Като цяло този сборен подарък е изключително изтънчен и предлага едно романтично, но и много мъдро намигване към любимия човек. Всеки един детайл е примерен и може да бъде променен, за да може подаръка да пасне още по-добре в конкретната ситуация.

gift-ideas-Valentines-day-2
3. Декоративните възглавнички, изработени от Вас самите са невероятно романтичен похват, тъй като в тях вплитате или съшивате цялата си любов, отдаденост и креативност.

gift-ideas-Valentines-day-4
4. Научете се да рисувате върху кафе – можете да впечатлите любимия човек, когато рано сутрин, след бурна вечер, му поднесете лате или обикновено чврно кафе, декорирано със сърце или каквато и да е формичка, която сте направили от самите съставки на напитката в чашата. Предизвикателство, нали!

gift-ideas-Valentines-day-8


Източник: http://www.woohome.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.