Human.Kind, рекламна агенция в Йоханесбург, Южна Африка, възлага на PPS Architects да реновират интериорния дизайн на офисите им.
Основното им желание е да се създаде уютна и забавна атмосфера, с нотка на корпоративен професионализъм, като същевременно се усеща духа на Южна Африка.

Старата къща, в която се помещава фирмата е рeнoвирана, така че да се създаде по-светла атмосфера, свързани помежду си помещения, с лесно преминаване от един в друг сегмент.

Важен момент в интериора е акцентирането върху колониалните корени на Южно африканската култура, като се набляга на разнообразието и  уникалността на „Нацията на дъгата“.  Рецепцията символизира 9-те провинции и 11-те езика на Южна Африка.

Една от стаите е едновременно стая за релакс и конферентна зала с библиотека. Рафтовете могата да се прибират в стената. Има и вградено място за сядане и почивка. На втория етаж има друга зала, в която игривото съчетание на цвят и текстура, създава динамична връзка между ново и старо. Основен акцент отново  са ярките цветове.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.