Удивени сме от тези красиви есенни идеи за декориране! Призоваваме ви да поканите топлите цветове на есента в дома си! Проверете тези красиви и същевременно семпли декоративни проекти!

Има толкова много начини да украсите дома си по вкусен и празничен начин за есента. Тиквите могат да послужат като вдъхновение. Можете да направите падащ венец от миниатюрни тикви. Използвайте яркия оранжев цвят – все пак се насочваме към Хелоуин. Обичаме венци, изработени от тикви, които включват свежи цветя като магнолии или много зеленина!

Включете бели тиквички! Бялата тиква добавя неочаквано и елегантно усещане!

Аранжиране на есенни листа
Ключът към подреждането на листата е да ги групирате по размер и цвят. Огненият червен клен прави красива фокусна точка, когато се сблъсква с пухкавата зеленина, натоварена със сиво-зелени плодове.

Натрупвайте!
За бърз и лесен подход групирайте любимите си малки тикви на странична маса и оставете колекцията да говори сама за себе си. Няма правилен или грешен начин за създаване на тази декорация. Нека подредбата изглежда непреднамерена, небрежна с добавено безгрижно, сезонно докосване.

„Цъфнала“ тиква
За да направите това, изберете любимата си тиква и вземете теменужки, виолетки, маруля, мащерка и розмарин, за да украсите. Почистете тиквата с кърпа, изрежете отвор в горната част и изсипете семена. Поставте алуминиево фолио или пластмасова торбичка и запълнете три четвърти от нея с почва и растения.

Забавлявайте се при сервирането! Оставете нещо от себе си! Накарайте гостите да се почувстват специални! Как? Създайте списък с благословии! Отпечатайте отделни позитивни думички като пожелания, наричания и ги поставете до приборите!

Не забравяйте за светлината! Дайте нов живов на консервните буркани и кутии!Отлепете етикетите на бурканчета и буркани и използвайте комплект кабел за да осветите всеки един от тях. Окачени на различни височини, те осигуряват идеалната комбинация от рустик и индустриален стил.

Украсете входните врати
Двойка тиквички с глинени саксии – за ендо топло посрещане. Входът ще грейне ако закичите един венец!

Искате още есенно вдъхновение? Проверете тук.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.