Artcafe.bg – Модерни идеи за интериорен дизайн, обзавеждане и декорация на дома

Цветовете на 2016г. в интериора

цветовете на 2016 година в хола

Да приветстваме цветовете на 2016г.! На пук на традиционното, цветните влияния са две, а не едно – те са мек розов  („Rose Quartz“ – кварцово розово) и пепеляво синьо („Serenity“). В чест на това изявявление, сме събрали няколко интериорни решения, които използват много розово и синьо, без разбира се да навлизаме в концепцията за бебешка стая или пък на къщата-мечта на кукла Барби.

Синьото е много успокояващ цвят, така че си струва да го използвате в често натоварените откъм трафик области като кухнята, където много емоции могат да се разгарят по време на натоварените сутрини. Darlington Group Interiors създават визуална разлика в този дизайн, като използват различни нюанси на синьото по стените. Страхотно е как тюркоазените столове съвпадат с цвета на чайника. Един много прост, но много ефектен детайл.

Ето още една прекрасна идея за използване на светло синьо от дизайнера Caesarstone. JWT Associates са реновирали тази кухня на бунгало в Лос Анджелис с пепелно сини шкафове, декоративни керамични плочки и обикновен кухненски плот.

Нека да преминем към другия цвят – кварцово розово. Розовото е универсалeн цвят без значение какъв е тенът на кожата ви – ето защо често ще откриете цвета, използван в “напудрени” кокетни стаи или романтични ресторанти. Леките розови акценти на стената в спалнята са страхотни. В съчетание с бял цвят помещението изглежда свежо, но не кукленско. В другата розова стая се залага на няколко добре поставени черни акценти.

Този изтънчен дизайн използва няколко нюанси на розовото, включително магента, червеникаво розово и розова сьомга. Създава се игривост и шик. Извитият пилон в ъгъла е решетката за дрехи, превръщайки окачените дрехи в произведение на изкуството.

Приложете тези невероятни идеи и използвайте цветовете на 2016г., за да добавите мекота, стил и самоувереност в интериора.

цветовете на 2016 година в хола

Източник: http://interiorcollective.com

Exit mobile version