Да приветстваме цветовете на 2016г.! На пук на традиционното, цветните влияния са две, а не едно – те са мек розов  („Rose Quartz“ – кварцово розово) и пепеляво синьо („Serenity“). В чест на това изявявление, сме събрали няколко интериорни решения, които използват много розово и синьо, без разбира се да навлизаме в концепцията за бебешка стая или пък на къщата-мечта на кукла Барби.

цветовете на 2016 година

Синьото е много успокояващ цвят, така че си струва да го използвате в често натоварените откъм трафик области като кухнята, където много емоции могат да се разгарят по време на натоварените сутрини. Darlington Group Interiors създават визуална разлика в този дизайн, като използват различни нюанси на синьото по стените. Страхотно е как тюркоазените столове съвпадат с цвета на чайника. Един много прост, но много ефектен детайл.

син цвят в интериора

Ето още една прекрасна идея за използване на светло синьо от дизайнера Caesarstone. JWT Associates са реновирали тази кухня на бунгало в Лос Анджелис с пепелно сини шкафове, декоративни керамични плочки и обикновен кухненски плот.

небесно синьо в кухнята

Нека да преминем към другия цвят – кварцово розово. Розовото е универсалeн цвят без значение какъв е тенът на кожата ви – ето защо често ще откриете цвета, използван в “напудрени” кокетни стаи или романтични ресторанти. Леките розови акценти на стената в спалнята са страхотни. В съчетание с бял цвят помещението изглежда свежо, но не кукленско. В другата розова стая се залага на няколко добре поставени черни акценти.

розово в интериора

Този изтънчен дизайн използва няколко нюанси на розовото, включително магента, червеникаво розово и розова сьомга. Създава се игривост и шик. Извитият пилон в ъгъла е решетката за дрехи, превръщайки окачените дрехи в произведение на изкуството.

розов акцент в спалнята

Приложете тези невероятни идеи и използвайте цветовете на 2016г., за да добавите мекота, стил и самоувереност в интериора.

Източник: http://interiorcollective.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.