Кои са топ дестинациите в света за Нова Година.

No.10 Las Vegas Strip, Las Vegas

Sin City е мястото, където можете да бъдете свидетели на масивно парти, много фойерверки, светлинно и звуково шоу и много отворени клубове,които ще приютят зажаднелия ви за веселие новогодишен дух.


No.9 Champs-Elysees, Paris
След 21ч. това е мястото, на което трябва да бъдете. Хора от цял Париж се събират на това място, всеки от които носи алкохол. Но не това е причината, поради която трябва да посетите това място. От него се открива страхотна гледка към Айфеловата кула, а програмата е зашеметяваща.


No.8 Central World (Sanam Luang, Bangkok)
Ако искате да разберете как празнуват хората в Азия, това е най-доброто място.Ако изпуснете 31 декември, може да повторите или потретите празненството отново между януари и април, т.к. там честват по няколко пъти.


No.7 London Eye fireworks display, London
Друго интересно предложение е Лондонското око. Както сами предполоагате, светлинното шоу ще е неуписуемо, а изживяването неповторимо.


No.6 Shibuya, Tokyo
Shibuy е средището на купоните в Токио. Гарантиран 100 процентов купон навръх Нова година!


No.5 The Brandenburg Gate, Berlin
Друга предпочитана дестинация, след Париж и Лондон, е Бранденбургската врата в Берлин. И тук може да се насладите на светлинно и звуково шоу, фойерверки, музика, вурстчета иии разбира се бира


No.4 Frenchmen Street, New Orleans
По-различното тук са танците по улиците, парада, свирещите банди, ексцентричните костюми…


No.3 Sydney Harbor, Sydney
Сидни се намира в челната тройка неслучайно.Програмата е пълна,наподобява тази на други желани места за посещение, с разликата,че светлинното шоу наистина ще е уникално по рода си.Тази година се очакват над 1 000 000 посетители.


No.2 Times Square, New York City
Разбира се това е най-известното място, на което можете да присъствате в новогодишната нощ.Пиротехника,музикални изпълнения, клубовете в околността правят партито още по-върховно.


No.1 Copacabana Beach, Rio de Janeiro
Какво по-нестандартно и екзотично от Нова година на плаж в Бразилия?! Красиви жени, фойерверки,карнавална атмосфера, споменахме ли танцуващите бразилки ? Над 2 000 000 ентусиасти прекарват Нова година под бразилски ритми и океански бриз…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.