Представяме Ви топ тенденциите за дизайн на банята – вижте кои са актуалните дизайни, цветове и материали.

На пръв поглед може да изглежда, че банята не е най-красивото, и не най-модерното пространство на дома, тъй като предимство има функционалността му. Но ако имате предвид, че това е едно от местата, в които прекарвате доста голяма част от времето си, защо да не позволите на въображението си да лети свободно и да превърнете това пространство в еманация на стил и красота. Ето къде и как можем да помогнем. Какви са тенденциите, когато става дума за дизайна на банята, цветовете и материалите? Какво ще бъде модерно, стилно и лесно да се поддържа? Какви са най-новите творения и нововъведения на най-известните дизайнери и марки… Проследете всичко това в публикацията по-долу.

дизайн на банятадизайн на банятадизайн на банятадизайн на банята

дизайн на банята

Комбинации от естествени материали, за да създадете нещо ново и вълнуващо
Първо имайте предвид, че 2017г. ще бъде белязана от завръщането към органичното и естествените материали. Така че, когато става въпрос за дизайн на банята, посоката ще бъде – чисти цветове, леки линии, практично и просто оформление на пространството – но с подчертана елегантност и уют. Нека вашето въображение и творчество да текат и да превърнат функционалността на банята в игра на изкуството – едно съвременно творение на стил. Ето някои насоки, които могат да ви помогнат.

дизайн на банята

Направете живота си по-приятен и иновативен с материали, които са лесни за поддържане. Осигурете стилна и изискана атмосфера като по възможност заложите на правите линии и естетиката.

Комбинирайте и бъдете смели
Комбинацията от дърво и камък със синтетика е много интересно решение. Забележете тази великолепна вана с умалени размери – сред топлината на дървото и блясъка на керамичните плочки. Комбинация, допълнена от лесни за поддръжка синтетични материали. Модерна и все пак уютна композиция.

Да се създаде лекота на дизайна може да бъде доста трудно – хубаво е да се стремите към елегантна перспектива, която дава усещането, че банята е планирана внимателно, без да се натрапва. Такава добре балансирана атмосфера може да бъде постигната, когато комбинацията от елегантнен и модерен интериор, минимализъм и топлина, иновациите и природата се сблъскaт в една хармонична точка, която лежи на деликатност. А това всъщност е целта на всеки качествен дизайн.

дизайн на банятадизайн на банята

дизайн на банятадизайн на банятадизайн на банятадизайн на банятадизайн на банятадизайн на банятадизайн на банята

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.