Този елегантен интериор  на апартамент в центъра на Москва с акценти в зелено доказва, че ддеята за мир и спокойствие в центъра на града е невъзможна. Кой може да нарече оживената градска спокойна? Центърът на оживен град като Москва не винаги е идеален за живеене. А хората не сме роботи и имаме нужда от релакс и почивка. Архитектите от ONI решават обърнат внимание на тази основна човешка нужда и да създадат спокоен оазис в центъра на бурята и бъркотията в град Москва. Те са проектирали дом с наистина свежа и релаксираща тема.

Вечни класики като стенни панели и таванни корнизи тук срещаме с по-съвременни функции – за да създадат светлина и да добавят величие на този дом.

акценти в зеленоакценти в зеленоакценти в зеленоакценти в зеленоакценти в зелено

Изолираните зелени елементи и буйните естествени растения освежават пространството. Големите открити прозорци в дома позволяват панорамните гледки да станат част от интериора, като по този начин външните и вътрешните елементи се сливат в безпроблемен дизайн. За този апартамент е избрана светла цветова схема – с цел да се внедри идеята за свежо спокойствие и почивка.

Всяка част от обзавеждането е било избрано с голяма грижа и опит, с цел да се оформи едно пространство, което е толкова комфортно, колкото и стилно. Растителната стена с буйни растения е фокусната точка на стаята – домът е просто оазис в градска обстановка.

акценти в зелено

Широките отворени рафтове образуват функционална стена с – демонстрира се практичността и потенциала на рафтовете. Модерната кухня е отворена и просторна. Може да е трудно да се слее практичност и стил, но тази кухня го прави с лекота. Изтънчената трапезария е достатъчно голяма за семейни или други събирания.

Стаята на детето е компактна и изпълнена с индивидуалност. Повдигнатото легло осигурява повече пространство и е мъдър вариант за малка спалня. Пространството не трябва да бъде проблем, ако знаете как да работите с него.

Графичната украса прави детската стая изискана и придава индивидуалност на цялата стая. Стаята е светла и проветрива, идеалното пространство за малко човече, за да си напише домашното. Цветята са основен аспект и в тази стая, защото свързват стаята с оазисната тема.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.