Ако някога сте се питали как в списанията за интериорен дизайн постигат този уютен вайб, днес ще ви издадем няколко ключови тайни!

Страхотната новина е, че е по-лесно отколкото мислите!

Започнете с антрето или коридора. Добавете малко повече светлина, окачете любим арт на стената или сложете зелени стайни растения наоколо. Дори изтривалката може да е със закачлив текст, за да усмихне гостите ви.

Добавете одеялца за намятане в декора! Нищо не кара гостите да се отпуснат и почувстват у дома, като меко одялце метнато небрежно на дивана във всекидневната.

Изберете одеяла, които ще допълнят цветната схема на дома ви. Ако не всички са в употреба, могат да са част от декора в красива плетена кошница.

Намерете си удобен диван!

Диванът е важна мебел и ясно говори за това , колко сте социални. Изберете удобен мек диван, за да се радвате на уютни вечери с приятели.

Ако имате камина, задължително я декорирайте с вази и свещи. Добавете един голям декоративен акцент- картина или огледало, който ще ви помогне да центрирате композицията си.

Направете място за свежи цветя и растения.

Те са прекрасно допълнение към декора на кухнята или банята. Ако не сте особено добри в отглеждането на стайни растения, винаги можете да си вземете сукуленти и да спасите положението.

Винаги обръщайте внимание на осветлението.

Ако давате коктейлно парти, ще искате добра светлина и изобилие от нея. Ако обаче сте на вечеря с приятели, по-подходяща е меката приглушена светлина на свещите, например.

Окачете огледала в не добре осветените места на дома си. Благодарение на факта, че пречупват светлината и ще ги озарят мигновено.

Сложете декоративни възглавнички. Една две възглавнички с интригуващ десен, ще пренесат декора на ново ниво.

Направете си колаж от любими снимки и спомени! Той ще направи домашния декор по-интимен и личен и ще покани гостите ви да се чувстват приети.

Надяваме се с наша помощ, да стоплите декора на дома си и да го направите далеч по-уютен!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.