Днес ще ви представим три съвременни интериора, които правят смела заявка с цветен декор и много разнолика естетика.

Макар различни, тези домове са обединени от присъствието на зеления цвят. Зелените акценти съживяват пространството по неповторим начин и ни доближават до естественото.

Декора на първото студио, е заложил на контраста, енергията и артистичността. Цветовете тук са пленителни- мандарина, лайм, ментово зелено, коралово.

Диванът в лимонено жълто и нежното розово, допълват тази забавна цветна експлозия и правят дома топъл и уютен.

Мраморната настилка дава усещане за лукс с безупречният си блясък. Интригуващ разделител от подвижни дървени панели, осигурява уединение, когато ви е нужно.

Второто местенце пък, е с нестандартна архитектура и е пълно с изненади. Текстури и форми- тук всичко е подчинено на неконвенционални форми и комбинации.

Диванът е сякаш къс от пчелна пита, а двете декоративни масички за кафе, приличат на смокинови листа и добавят любимия зелен акцент.

Всяка ниша или зона тук, е дефинирана от овал или арка. Този модел е запазен и в избора на мебели- те са меки, овални, удобни.

В цялото пространство има специфична приказна атмосфера заради липсата на прави линии.

Обиколка в дом номер три, ни очарова с изтънчена неокласическа нотка в декора. Въпреки класическото си излъчване, този дом носи свежа младежка атмосфера.

Акцентите в светлозелено, създават интрига и освежават пространството. Тук можем да открием витраж и стъклени тухли- които всички обичаме, заради притока на естествена светлина, който дават.

Кухнята и трапезарията са в ментово зелено и дървесни тонове. Интригуващото тук, е че за да се избегне загуба на пространство зоните са обособени с частични прегради.

Декоративни панели от стъкло, пречупват светлината по интересен начин и кореспондират с извивките в архитектурата.

Великолепното присъствие на зелени акценти в тези три декора, доказва че цвета има своето място и дава специфична естетика и атмосфера на пространствата в които участва.

Източник: http://www.home-designing.com/bright-modern-interiors-connected-by-green-accents

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.