Artcafe.bg – Модерни идеи за интериорен дизайн, обзавеждане и декорация на дома

Стоплете интериора у дома с дървени преградни стени

Търсите идеи и вдъхновения как да използвате декоративни прегради у дома? Има разностранни начини за това как да включите дърво в дома си – от мебели, някои декоративни аксесоари до разделители и прегради за стаи. Например, като такива разделители за стая могат да бъдат използвани дървени стени.Дървото е един от материалите, които често се използват, за добавяне на топлина и уют в дома. 

Дървени стени също често се използват в двора или градината, използвани главно като стени, чрез които се отделя личното пространство. Но те също могат да изглеждат страхотно у дома, когато се използват като разделители за стая. Те по някакъв начин добавят естетически изглед на интериора.

Дървените екрани са най-добрият избор за отворени етажни планове. Те ще помогнат да се отделят различните области и кътове. Например, можете да поставите някои в кухнята, за да отделите трапезарията от зоната за готвене. Или можете да ги използвате, за да се разделите хола от трапезарията, което е особенно подходящо и в малки апартаменти. Грабнете тези идеи за стилни дървени прегради и стени!

Via www.architonic.com
Via www.architonic.com

Дървени прегради могат да бъдат открити в разнообразни проекти. Те могат да бъдат изработени от различни видове дърво и като такива могат да бъдат в различни нюанси. Така че, освен да служат като стилен разделител застая, те също така са декоративна част от обзавеждането.

Освен използването на дървени разделители за стая, можете да ги използвате и като ограда на стълбището в дома Ви. Или те могат да бъдат дори включени в банята – дървотоможе да изглежда страхотно в комбинация със стъкло или мрамор.

Дървените стени и прегради определено могат да добавят малко топлина в дома Ви.

прегради

Източник: www.topdreamer.com/wooden-screens/

Exit mobile version