Artcafe.bg – Модерни идеи за интериорен дизайн, обзавеждане и декорация на дома

Стилни ъглови рафтове

Ако живеете в малък апартамент, извличане на максимума от наличното пространство е едно от нещата, които ще ви помогнат да живеете на широко там. Това означава, че не трябва да пренебрегвате дори пространството в ъглите. Лесно можете да монтирате стилни ъглови рафтове там.

Ъгловите рафтове трябва да извличат на максимума от пространството. Те са наистина функционални и могат да бъдат и декоративни. Можете да ги използвате като допълнително пространство за съхранение във всяко помещение в дома си. Могат да бъдат в разнообразни форми – лесно ще намерите правилните, които да използвате в интериора на дома ви. Ето няколко дизайна, които можете да изберете за вашия дом.

Тези стилни ъглови рафтове не само ще предоставят допълнително пространство за съхранение на вашите книги и други декоративни предмети, но също така ще служат като красив декор за стените. Всяка стая в дома ви има празно ъглово пространство, в кооето перфектно да се побере някой рафт. Добавете ъглов рафт в хола или в коридора – чудесна библиотека за съхраняване на книги. Или може да го разположите в спалнята си, като част от вашето офис пространство, или може би до леглото си, за да служи като алтернатива на нощното шкафче.

И разбира се, сложете ъглови рафтове в кухнята си, особено ако тя е по-малка. Те ще ви осигурят допълнително пространство за всички онези чаши за кафе и чинии. Добавете няколко осветителни тела над или под тях за още по-неустоим ефект!

Снимки: myamazingthings.com

Exit mobile version